Home » Over ons

Twee bedrijven staan voor je klaar

De informatie op deze site is voortgekomen uit de jarenlange samenwerking die in de praktijk is ontstaan bij Vakmedianet. Deze uitgeverij heeft in enkele jaren een enorme groeispurt doorgemaakt. Door overname van verschillende portfolio’s is de uitgeverij uitgegroeid van enige medewerkers in 2010 naar een bedrijf met meerdere vestigingen en meer dan 200 medewerkers. Het is daarmee een van de grootste uitgeverijen van Nederland, zeker op het gebied van b-2-b.

De groei van Vakmedianet is mede mogelijk gemaakt door te kunnen steunen op de IT-partijen die zijn gespecialiseerd in de betreffende onderdelen. Voor wat betreft de administratie maakte men al gebruik van Zeno van Socho_IT. Met de aankoop van een eerste Kluwerpakket in 2012 maakte men kennis met Ad2Print van Service for Publishers. De overgenomen medewerkers van Kluwer gaven direct aan enkel hun taak te kunnen volbrengen, indien Ad2Print zou worden meegenomen.

Om dubbel werk te voorkomen was het logisch als Ad2Print zou worden gekoppeld aan Zeno. Beide partijen gingen in conclaaf en al snel werden de eerste resultaten geboekt. Deze samenwerking beviel aan beide kanten. Het groeide in de loop der jaren uit tot een ijzersterke combinatie van software waar iedere uitgeverij op kan vertrouwen.

Service for Publishers, Amsterdam

Service for Publishers werkt vanuit de grachtengordel in Amsterdam. Dat we genieten van het uitzicht over de gracht, wil niet zeggen dat we uit de spreekwoordelijke hoogte opereren. We zijn down-to-earth en denken graag mee over de beste inzet van onze software. Neem vrijblijvend contact met ons op voor antwoord op alle vragen.

Service for Publishers
Keizersgracht 578
1017EN Amsterdam

Postbus 15581
1001NB Amsterdam

Telefoon: 020 330 96 70
Aanspreekpunt: Jos Koene
Contact via de website: serviceforpublishers.com

Software voor de uitgeverij: Service for Publishers

 

 

 

Socho_IT, Huizen

Socho_IT is eind 2000 gestart door Marco Clerx en Bob van der Horst. Met hun jarenlange ervaring in de automatisering bij mediabedrijven en door de inzet van enthousiaste collega’s is Socho_IT in enkele jaren uitgegroeid tot een grote speler op de Nederlandstalige markt. Hun succesvolle aanpak is niet onopgemerkt gebleven, steeds meer uitgeverijen vertrouwen op hun software en expertise.

Socho_IT
Huizermaatweg 586
1276LN  Huizen (NH)

Telefoon: 035-6720621
Aanspreekpunt: Marco Clerx of Bob van der Horst
Contact via de website: socho.nl

Software voor de uitgeverij: Socho_IT