Home » Workflow onder controle » Implementatie

Het bedrijfsproces optimaliseren

We hebben vele jaren ervaring in huis op het gebied van uitgeven en content- en advertentiemanagement. Graag helpen we je het (commerciële) bedrijfsproces te optimaliseren. Omdat we de implementatie van onze software snel en vlekkeloos willen laten verlopen, beginnen we met een kritisch onderzoek (audit) aan de hand van een of meer interviews. Vaak zijn er gewoontes in het proces geslopen die overbodig zijn. Andere zaken, bijvoorbeeld door de komst van online adverteren, blijven nog onderbelicht.

Aan de hand van die kennis wordt een overzichtelijk stappenplan gemaakt. Want niemand wil dat er zand komt in de machine. Tegelijkertijd wil je ook niet dat het een proces van maanden wordt. We brengen simpelweg in beeld op welke manier de beste sprongen zijn te maken.

Implementatie als peulenschil

Bij de implementatie van de software zijn de organisatie en medewerkers van nog groter belang dan het gekozen systeem. Wij zorgen dat een systeem werkt en gebruikt wordt, zodat de doelstellingen worden gerealiseerd. Bovendien zal snel duidelijk worden dat de software verlichting biedt door overzicht. En door het verminderen van dagelijkse sleurroutines als het herhalen van materiaalverzoeken.

Service for Publishers durft zelfs te stellen dat jouw bedrijf binnen een maand met Ad2Print, Banner2Base en Content2Publish werkt alsof het nooit anders heeft gedaan! Of zoals een traffic’er het ooit zo mooi zei: ‘Het doet precies wat ik altijd doe, maar dan digitaal!’. Zij kreeg daardoor eindelijk de tijd voor zaken die altijd bleven liggen.

Socho_IT boogt al jaren op goede ervaringen op het gebied van overzetten van administratie. Want het overzetten van een administratiesysteem mag dan wellicht wat lastiger lijken, het moet wel heel raar lopen als jullie uitgeverij zo sterk afwijkt dat daar geen oplossing voor is.

 

Wil jij ook zsm de workflow onder controle krijgen?
Neem dan vandaag nog contact op met
Service for Publishers of Socho_IT.

Workflow onder controle: Na volledige implementatie ziet je bedrijf er zo uit