Home » Workflow onder controle » Administratie

Complete ondersteuning voor administratie

Socho_IT bedient met Zeno al jarenlang tientallen uitgevers in Nederland en België. Door de modulaire opbouw is Zeno flexibel in te zetten. Dit geldt voor zowel grote als kleine uitgevers van tijdschriften, boeken of kranten. Natuurlijk is het altijd mogelijk om in een later stadium een module toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld starten met een kleine administratie van bijvoorbeeld enkel de bestaande relaties.

Elke Zeno Module ondersteunt een specifiek administratief proces binnen de uitgeverij. Het biedt alle benodigde functionaliteit voor bijvoorbeeld de abonnementenadministratie of het relatiebeheer. Bovendien sluiten alle modulen naadloos op elkaar aan. Gegevens worden zo eenmaal en centraal worden opgeslagen.

Door de centrale opslag krijg je meer inzicht in alle klantactiviteiten. Bovendien wordt de kans op fouten hiermee aanzienlijk verkleind. Zeno bewijst zich al jaren in de praktijk en is geschikt voor elke uitgever, groot en klein!

Workflow onder controle: Administratie via Zeno

 

Webservices

Zeno werkt met een centrale Oracle-database, een robuuste en bewezen standaard. De Oracle-database is bovendien een open database. Hierdoor kunnen eenvoudig koppelingen met andere systemen worden gemaakt. Ook zijn er uitgebreide webservices beschikbaar waarmee jouw site aangesloten kan worden op Zeno.

De software van Service for Publishers wordt aangestuurd door zo’n webservice. Dit houdt in dat een reservering invoeren direct wordt vertaald naar een reservering in Ad2Print, Banner2Base, of beide tegelijkertijd. Dit natuurlijk al naar gelang de invoer. Deze programma’s sturen op hun beurt direct de aanlevergegevens uit. Hierin staat een unieke link om het materiaal te uploaden. Zo is de workflow grotendeels geautomatiseerd. Door de naadloze communicatie kan men gerust spreken van integratie van systemen. Het betekent veel tijdwinst ten opzichte van traditionele werkwijzes.

Een ander mooi voorbeeld van een webservice zijn de (proef-)abonnementen die kunnen worden afgesloten. Zo kunnen toegangsgegevens opgehaald worden. Ook kunnen artikelen die worden besteld direct worden teruggekoppeld naar de administratie in Zeno. Alles op in- en uitvoer naar andere systemen is zo’n beetje mogelijk.

Modulesoftware

Zeno kent dus verschillende modules die per klant zijn te activeren. Door de kruisbestuivingen ontstaat een enorm krachtig geheel. De beschikbare modules zijn:

  • CRM
  • Financieel
  • Publicaties
  • Advertentieadministratie
  • Abonnementen
  • Distributie
  • Congressen
  • Voorraad

Wil je meer informatie over Zeno, neem dan contact op met Socho_IT.

De volgende pagina toont aan dat angst voor verandering niet nodig is: Implementatie.